REVIEWS

  • ★★★★★

    Vlad Gherman
    Cel mai tare cadou EVER!!!
    Tricou personalizat cu povestea mea 
  • ★★★★★

    Shirin
    Nici nu mai stiu al catelea tricou de la Hay e asta. Atunci cand am ramas insarcinata i-am intrebat daca nu au si tricouri oversized si, spre surprinderea mea, au zis ca au. Senzatia mea e ca oamenii astia fac sa fie posibil orice, daca ii intrebi. Am cerut si o alta culoare si s-a putut si asta. De atunci, tricourile lor oversized au devenit „uniforma” mea de gravida, sunt extrem de comode si nu par „uzate”, ca alte tricouri oversized pe care le-am cumparat din alte parti.

    Tricou personalizat cu orice design HAY Creations 
  • review-cana-yoda-best-dad-cana-personalizata-hay-creations

    ★★★★★

    Adriana
    Am comandat o cana personalizata pentru sot si YODA BEST ca mi-ati facut-o fix cum imi doream.
  • ★★★★★

    Lorena
    Cel mai frumos cadou. Bluza a fost personalizata dupa dorinta mea. sunt cei mai buni. Recomand cu incredere sa le scrieti pentru cadouri unice
    Bluză TRAVEL IS THERAPY 
  • ★★★★★

    Ioana
    E pentru prima data in viata mea cand primesc ceva care arata mult mai bine in realitate decat pe site. Las dovada aici. Bravo baieti! sunteti top
    Bluză DEAR SANTA I REALLY TRIED 
  • ★★★★★

    Marius
    am comandat pentru prima oara si nu stiam la ce sa ma astept. acum ca v-am gasit stiu de unde iau toate cadourile de la anul :))
    Tricou Crăciun BEGGER CAT 
  • ★★★★★

    Catherin
    Amazing! probably the best and kindest service I’ve ever received! And our purchase was beautiful, the highest quality … and just beautiful. Highly, highly recommend!
    Hanorac GINGERBREAD MAN 
  • ★★★★★

    Shirin
    Materialul e dens, de calitate (se simte si din felul in care se comporta la spalat). Cat despre mesaj, ce sa spun... tot timpul sunt in „Out of office mood”.
    Tricou OUT OF OFFICE MOOD 
  • ★★★★★

    Andra
    Apreciez mult customer service-ul. Am vrut tricou alta culoare ca imi placea designul, dar voiam ceva colorat. Raspunsul a fost foarte prompt, mi s-au oferit mai multe variante, si de culori, si de croiala, asa ca la final am primit un produs perfect pentru mine.
    Tricou OUT OF OFFICE 
  • ★★★★★

    Diana
    Am comandat două bluze din colecția de Crăciun și sunt foarte încântată. Sunt comode și călduroase, perfecte pentru zilele geroase. Bonus: se calcă foarte ușor!
    Bluze Crăciun 
  • ★★★★★

    Tania
    Ati facut o familie fericita de Craciun! Super incantati de produsele voastre, nu ne mai venea sa le dam jos. calitate superioara.
    Bluză I'M ON THE NAUGHTY AND I REGRET NOTHING 
  • ★★★★★

    Irina
    dati-le mesaj daca vreti ceva diferit ca sigur va ajuta. domnisoara cu care am vorbit a fost mega mega draguta si m-a ajutat sa primesc aceasta superbitate de hanorac roz chiar daca nu era postat pe site. mega profi
    Hanorac personalizat cu orice design HAY Creations 
  • ★★★★★

    Alec
    Super! Material excelent, culori intense, a venit in timp util si a fost perfect pentru Pride. Recomand cu încredere!
    Tricou bumbac premium 
  • ★★★★★

    Elena
    Absolut adorabil! Tricoul a facut furori printre prietenele mele iubitoare de pisici, iar doua si-au comandat si ele. Cred ca o sa devina uniforma grupului :))
    Tricou Crăciun CAT CAROL CHAPTERS 
  • ★★★★★

    Carmen
    Sacosa este perfecta. Eu o folosesc in loc de geanta de laptop. Este foarte incapatoare si rezistenta (net superior materialul fata de orice se gaseste pe piata), nu am avut nicio problema in transporta lucruri mai grele cu ea. Un accesoriu chic, usor de asortat la orice tinuta.
    Sacoșă premium OUT OF OFFICE MOOD 
  • ★★★★★

    Daniel
    Multumesc, Hay Creations, ca ati facut un tricou si pentru persoanele non-binare sau care nu se regasesc in genurile „standard”. Nu ma asteptam sa gasesc prea curand in Romania. Aveti curaj, bravo!
    Tricou LGBT GENDER NOT FOUND 
  • ★★★★★

    Cristina
    Hanoracul e calduros si moale, iar de imprimeu, ce sa mai zic... Culori superbe si un design adorabil, care binedispune instant. Presimt ca o sa-l port mult iarna asta.
    Hanorac Crăciun SMILING SNOWMAN 
  • ★★★★★

    Mirela
    Am tot vazut ca HAY Creations spune ca ofera calitate premium si dupa prima comanda, pot confirma. Experienta premium incepe chiar de la plasarea comenzii si continua cu fiecare detaliu atent gandit. Pana si deschiderea coletului este o placere, pentru ca vine foarte frumos impachetat. Calitatea materialului si claritatea printului mi-au depasit asteptarile. Un produs exceptional in toate aspectele!

    Tricou Crăciun CAT CAROL CHAPTERS 
  • ★★★★★

    Bianca
    Mi-a fost greu să aleg un tricou din colecția Love is love, pentru că erau foarte multe mesaje pe care aș fi vrut să le duc la PRIDE. Mă bucur că am ales ceva ce pot purta și zi de zi, nu doar la PRIDE, căci nu mă așteptam să se păstreze așa frumos la spălări repetate culorile curcubeului. Abia aștept PRIDE-ul de la anul pentru un tricou nou.
    Tricou RAINBOW LOVE 
  • ★★★★★

    Cristiana
    Oamenii simpatici de la Hay mi-au facut pe plac si au adaptat unul dintre designurile cu pisici, inlocuind pisica cu Babi al nostru. In plus, mi-au sugerat sa aleg tricoul stylish in locul celui clasic si tare ma bucur ca am facut-o, mi se pare ca vine super si ma simt extraordinar in el.
    Tricou Stylish personalizat cu orice design HAY Creations 
  • ★★★★★

    Nicoleta
    Am cumparat toate cadourile de Craciun de la ei si nu regret. Am gasit pentru fiecare membru din familie cate ceva si imi place diversitatea pe care o ofera. Bluza de mai sus i-am luat-o sotului care nu e cel mai incantat de spiritul sarbatorilor. Cu siguranta voi reveni si cu alte ocazii
    Bluză Personalizată cu orice design HAY Creations 
  • ★★★★★

    Andreea
    Nu degeaba se numeste „Good vibes” colectia din care am cumparat cana asta! Chiar imi da o super-stare dimineata la cafea si ma ajuta sa nu uit sa ma pretuiesc. Pana si Felix (motanul) pare inspirat de mesajul de pe cana, nu ca ar fi dus el lipsa de stima de sine pana acum :))
    Cana I AM ENOUGH 
  • ★★★★★

    Ana
    Imi pare rau ca nu reusesc sa fac o poza care sa puna in valoare culorile superbe de pe tricoul asta. Nici cele de pe site nu se apropie de minunatia pe care am primit-o eu. O sa mai comand
    Tricou SANTA PAWS LIBRARY 
  • ★★★★★

    Dora
    Un material foarte placut la atingere, care se spala si se calca foarte usor. O sa mai comand cu siguranta de la acest magazin, mai ales ca am vazut ca si colectia de Craciun are pisicute simpatice.
    Tricou YOU SAY CRAZY CAT MOM LIKE IT'S A BAD THING